Mellandagsrea

va inne på mellandagsrean i fredags, med jenny hennes barn och jossan.
hittade två tröjor och ett par kängor till jobbet. (som jag skanske ska åka och byta storlek på idag).
sedan var jag även inne i lördags innan jobbet.. då hittade jag lite smink och hundprodukter och ett par svarta jeans (som jag tyckte det var onödigt att fota).
 
igår handlade jag även en regnoverall till jack på rean på grizzly zoo.
och ska kanske in till stan idag med stephie. men då ska jag inte handla nått.
 
 
 

julafton

Hatar ju jul. smo vanligt så går allt åt helvete. men men, senare på kvällen vart det okej stämning och barnen hade det kul iaf :)
vi firar ju en dubbel jul i år. min brorsa och hans ungar sov kvar från igår och ska sova en natt till. och nu idag kom den andra brorsan och hans familj och vi har precis ätit julbord för andra dagen.
 
Fick pengar i present igår, och bath (thailänska pengar) och sedan fick jag min väst som jag bestält betalt :) as bra ju. och sedan lite smink från make up store. (visar dom i ett annat inlägg)
 
hoppas jag nu slipper äta julmat nått mer på en lång lång tid.
 
Bilder: Jag julafton (dock i regnet ute med jack) , Jag juldagen, Jack i sin fina mössa, Ella och tomten
 
 
 

God Jul

God jul från Jack och kompisen Bella som var är och lekte med honom på julafton :)
 

ut till landet

Jag och Jack drog iväg till enköping i tre dagar för at hälsa på jenny och hennes familj :)
skönt att få komma iväg från stockholm ett tag.
vi va och kollade i lite afärer i fredags och åkte förbi västerås för att besöka Dollarstore. allt där inne kostade mellan 10-50 kr. as bra ju :)
 
tänkte egentligen åka förbi jenny på nyår också, men blir hemma ist pga att jack är så raket-rädd. känns bättre att ha honom hemma i säker miljö då :) får offra ett nyår för honom att vara hemma själv.
 
 

lucia

Har verkligen inte något intressant att skriva eftersom det ända jag gör är att jobba just nu. jobbar ju på ett jobb på daganra och ett annat på kvällaran och helgerna.
börjar känna av det, är trött helatiden. men när jag väl är ledig så blir jag sjuuukt uttråkad.
 
i onsdags var jag iaf ute med Stephie. förfestade hos henne och färgade håret/lagade middag och bara satt och snckade och drack. nör vi väl skulle dra iväg hade klockan blivit halv 12. så vi drog till harrys som hade luciafest.
va as kul, inget spårade och det var allmänt kul.
dock vet jag inte hur vi kom hem.. jag vet att vi satt i en taxi, och att jag hade köpt massa saker på statoil. men men. vaknade upp i stephies soffa av att det var iskallt (hade glömt att stänga balkongdörren). och va inte bakis. as skönt :)
 
 
 
 
 
RSS 2.0