yeey

äntligen ahr jag fått ut mina bilder ur kameran, som inte har funkat sen nyår!! yeeey :)
bara för det så kommer 2 gammla egobilder som låg där ^^

 

Planer framöver =)


känns som det e saker helatiden nu, uppbokad fram till efter midsommar iaf. =) men det ska bli kul =)

.äntligen helg. den här elgen ska jag göra absolut ingenting. det  ska bli så skönt =)
för om jagtänkter frammåt så dka jag göra nått arje helg i typ.. 6 veckor. blää :P
imrgon ska jag iof iväg på middag men det är bara ett tag. =)

ha det sålönge =)

 /Liz

blää

börjar bli segt att gå hemma bara, har ju gjort det e typ 5 månader nu, längtar verkligen tills praktiken börjar om 2 veckor. och har tatueringstid på tisdag också :) najsnajs :)

"såhär kommer du aldrig se mig igen"

va på annelies studentskiva igår. temat va "såhär kommer du aldrig se mig igen" jag o jessy va fjortisar :p  här kommer ågra bilder =)

   
  
 

shopping o fest =)

började gårdagen att åka in till humlegården där brorsan satt o förkrökade inför matchen. hämtade hans dricka ( han kunde ju itne ha den med sig in) och sen åkte jag in till stan och shoppade i 3 timmar :P blev en gul topp från vubus och ett par jeans. skulle igentligen köpa ett par jeans shorts också, men orkade verkligen inte testa mer kläder i den där värmen :P (bilder kommer senare)
sen drog vi på fest hemma hos linda som fyllde år. va där i några timmr och drog vidare till skogås, och såg blowsight ^^
så.. det va en kort sammanfattning av igår :P och idag har jag bara JÄTTE ont i nacken och ryggen av att jag har släpat brorsans öl igår :( plus att jag FORTFARANDE har ont i foten som jag gjorde illa förra helgen, men ingen aning om vad jag har gjort :(

får bli en random bild nu på mig o jessy för ett år sen, ag va blond och hon va svart/röd hårig :Pberättelsen om kon..

asså, jag måste ha världens sämsta humor XD jag sitter verkligen och garvar åt det hr också :P kolla på den.
dom läser upp en berättelse om en ko, som en mellanstadieelev har skrivit.cubus

hittade några linnen/klännngar på cubus som jag vill ha :)

stress

trodde jag kunde ta det lugnt den här morgonen men det ble stressigt som vanligt iallafall, och ändå så sitter jag här. när jag har annat att göra.
måste byta om och springa till min praktikplats som jag ska börja på. sedan hem till mamma. okej. det lät itne så stressigt XD

plus att jag e så J***a röksugen. ska ju jobba med barn och får inte röka. så kan itne röka innan jag går dit. blää...'
ne nu mste jag verkligen gå, :P

bild från igår, va och testade massa kläder :P men köpte inget =)

 

tanto = alkoholintag

har precis börjat nyktra till känns det som. fattar itne hur jag kunde bli så full. mådde verkligen skit illa redan innan jag gick o la mig :P aja..
igår mötte jag upp jessy o leo i sollentuna centrum, och vi skulle gå o leta efter en jacka till jessy. men det gick itne så bra :P
sen drig vi hem till leo och sen mötte vi upp melinda o anton o åkte till tanto. där va också ari, marina, thim, stoffe och massor av mer folk :P drog hem runt 1 tror jag. innan det tog jag ett stopp på BK. aja.. inte så intresant men här kommer lite bilder.

       

orkar itne ladda upp mer bilder, det finns lite fler på bilddagboken. och ursäkta kvaliten, det e fotat med min mobilkamera :P

gammla bilder


   

vet inte vad det är med mig längre. känns som jag e 14 igen.
tänker tillbaka och kommer verkligen ihåg hur det var. gick till skolan, låste in sig på skoltoaletten. satt och grät. eller bara försöke somna till så tiden skulle gå snabbare. blev uppringd av lärare som ville att jag skulle komma till lektionen och av en annan lärare som ville att jag skulle komma till lärarumet och "mysa". när jag tänker tillbaka så känns det som igår. gick alltid med stora tjocktröjor, för jag var rädd att någon skulle se mina armar. de som inte redan visste. men inte brydde sig. som alla säger "man gör det för uppmärksamhet". om jag tänker efter riktigt noga så vet jag itne varför jag började. det kanske va för uppmärksamhet, eller för att trodde att jag skulle må bättre. för jag visste ingen annan som gjorde det, så jag vet itne igentligen. men det känndes bättre. för stunden, och jag va tvungen att göra mer och mer. och mådde bara sämre och sämre. det är svårt. riktigt svår att förklara för folk varför. det är nog den frågan jag har fått mest genom åren.. "varför?". och det går itne att svara på.
jag gick alltid till skolan. nästan varje dag. och jag tyckte om att folk frågade hur det var, även fast jag inte svarade. jag ville att någon skulle se, se hur riktigt dåligt jag mådde. men kunde ändå inte berätta att jag mådde dåligt eftersom jag inte kunde svara på varför. jag undrade det varjde dag själv. tyckte bara att allt negativt hände mig. bara mig. och nu förstår jag hur egoistisk jag va. eftersom jag brydde mig inte om någon annan än migsjälv. men jag ville ju bara att någon skulle märka? och det tog säkert 2 år innan någon gjorde det.
dom märkte att jag kom på mindre och mindre lektioner. jag va och festade med min ena och yngsta lärare på kvällarna, och åkte tillsammans med honom till skolan på dagarna. jag gjorde som sagt allt för att någon skulle märka mig, för jag ville verkligen ha hjälp. ville prata med någon. men blev bara svikna av alla vuxna. alla jag berättade för gick vidare till nästa som gick vidare till nästa som gick vidare till mina föräldrar.
så har väldigt svårt att lita på folk.

aja, jag fattar om ni inte orkar läsa, och ni fattar säkert nada. men jag va tvungen att skriva av mig lite.
gammla bilder också. va väl runt 14-15.

-_-

lite inköp den här veckan.
e lite efter, och det e inte så bra bilder. men jag e inte riktigt så jätte pepp på saker nu, allt käns meningslöst och jag orkar bara inte. men men, man kan ju försöka vara lite posetiv? och shoppa går ju alltid bra ^^

ring från glitter, örhängen ur o penn, klänning och kjol från gina tricot (ser skit fula ut på bild men söta i verkligeheten, tänkte att jag behlver lite mer "färgiga" kläder. har bara mörka :P)

och sn har jag bokat tatueringstid till den 1 juni också =)

   

orkar inte kämpa imot längeNär jag vaknar känns allt bra, den här dagen kommer bli perfekt.
Men strax får jag känslan av oro, någonting gnager inuti mig.
Jag andas tyngre när jag känner att luften är för tunn, eller är det något fel på mig?
Jag kan inte andas, jag får panik.
Allting snurrar och ingenting känns verkligt.Nu dör jag!
Men lika fort som känslan av död kom, gick den över.
Jag vet vad det är, men jag blir lika rädd varenda gång.
Jag vet att jag behöver hjälp, men så länge jag mår bra förtränger jag det.
Jag blir rädd för allting, jag vill inte gå ut.
Men ingen ser det på mig, min mask är glad. jag är bra på att ljuga

jag kämpar varje dag, medans alla andra tror att allt är bra.
"det var ju så länge sen du måde dåligt"
nej det var länge sen jag vistade det, och länge sen jag skar mig.
men det betyder inte att allting är bra nu.
ja, jag har kommit ur mitt självskadebetende.
men om det inte blir bättre snart så vet jag inte hur länge jag kommer kunna hålla imot.
RSS 2.0