......dsfsf

leeedig idag =) sitter iof på jobbcoachen men ska iväg och träffa melinda i stan sen och göra en sak. ni får veta sen :)
 
har verkligen inget liv när jag inte jobbar. blir så sjukt uttråkad så lätt, haha. har suttit hela morgonen och shoppat på nätet.
har igentligen inget att skriva om så borde itne publicera det här ens. men men =)
hoppas alla ni andra har det roligare än mig.

Åhhhhh!

Inte nog med det. Jag glömde jobb "brickan" som vi anväder som nycklar hemma. Så fick gå av buss jäveln. Gå hem o hämta den Oxh ta en taxi till rotebro. Där jag står nu Oxh väntar på nästa nattbuss som tar en timme!!! Hatar att vara mig ibland.

Trött

Vet inte varför min mobil får för sig att lägga ut inlägg sonen raderade bär jag loggar in. Jaja.

Va på after work utan work igår med några tjejkompisar. Drack inte så mycket, för ska jobba idag. Men va mysigt. Hade shopping hela dagen innan det också. Nu har jag sovit 1 timme Oxh 40 min Oxh står o väntar på nattbussen till jobbet. Ser fram imot att få komma hem o vara ledig imorgon o få SOOOVA.glömde mitt smink hemma också. Tur att jag inte sov sålänge så har gårdagens.

Middag

Ligger i almunge (Uppsala) och ska precis sova. Har vart här på middag och "mys" kväll. Har lagat mat, bakat macarons och nu sitter de andra o spelar monopol o dricker vin. Men jag ska upp och jobba imorgon så hade tänkt sova nu :)

Pimpim!

Måste ju bara visa mitt skal som jag fick hem idag. Har blivit lite shopping beroende på sistone. Och det kommer komma massa saker i brevlådan till mig snart :) så irriterad på att den klänningen jag skulle köpa idag va slut på nätet. Oxh i butiken fanns det en, Oxh den va trasig :(

bandit kryssning

har några inlägg som jag borde göra :P har hänt rätt mcket den senaste tiden, men har inte haft tid. så vi börjar med kryssningen. har inte sät jätte mycket bilder därifrån heller. åkte för att se seether, och jag beundrar verkligen migsjälv för att jag ens orkade gå upp och se dom klockan 15 dasgen efter. för jag gick och "la" mig klocjan 10... i felles säng. :P (vi behöver inte gå in mer pådet just nu) vqr väldigt väldig onykter och för trött på det. orkade inte ens ta upp kameran när seether spelade (skulle ju ändå se dom dagen efter), och höll på att svimma av basen för att jag var så yr. men men, lite bilder har jag ju.
 
 
 

Hata

Hata mobil appen.man kan ju inte ändra inlägg. För det första har jag inte hudproblem på bilden nedan. Det e nått fel på min hatiska telefon. Och sedan har jag inte ett missbildat finger. Skyller det på mobilen oxlså. NE nu ska jag sova. Slänger in nån annan bild.


Såhär ser man it i ögonen när man har vart vaken nästan 50 timmar! Om ni vill veta :)

Glassplitter i läppen och lillfingret

Har som sagt glassplitter i fingret. Och läppen? Fråga mig inte hur.

Har hänt mycket på sistone. Seether i Göteborg, seether på bandit båten. (Kryssning) halloweenfest och ullared. Ska försöka göra ett inlägg för varje sak Oxh lägga ut. Tror jag e ledig på måndag. Kan fixa det då :)
Idag blev jag kvar på jobbet i 14 timmar. Tog två pass. Nu ska jag em o sova in4 timmar sedan tillbaka till jobbet :p = nada liv för tillfället. Men i helgen e jag ledig och ska SOOOVA!!

bläää

är sjuk. troligtvis magsjuk eller matförgiftad, tror med på det sista.. men melinda e ju också sjuk så troligtvis har det hänt nått under helgen.
kommer säkert bli bra till på fredag.. ska försöka jobba imorgon. mår hyffsat nu förutom mig mage.
är jäte dålig i magen (behöver inte gå in i mer detaljer) och ont i magen, illamåendet har gått över. och tur att jag inte har behöv spy nått. men får knarka imodium.
 
de4t här blir min middag idag. tydligen ska det var bra för magen. plus att jag har massa avslagen cola.
 

Bio

Såg nu att jag råkade publicera inlägget jag skrev igår. Aja hatar blogg appen på mobilen. Aka iaf iväg på bio om en stund med Johan. Ska se nya Bond filmen. Ska även försöka få tag i vit färg typ..

Lizzards äventyr i kollektivtrafiken.

Sitter nu på tåget till spjutvägen där jag ska hämta ut min haloweenkostym på maskeradkmmarens lager. För att dom klantar sig. Och bussen dit hår EN gång i timmen!? Sen åka o jobba på Globen

murgröna och bubbly

nu är jag uppe i 200 jobbade timmar den här månaden. óch har jobbar 20 dagar i sträck. så tänkte nu ta ledigt resten av helgen. förutom söndag då jag igentligen ska jobba men ska försöka byta bort det passet. är ledig imorgon men då ska jag på bio med joey.
 
en fruktsallad jag gjorde igår på jobbet =)
 
 
sedan på lördag är det ju 80 års fest och sedan halloweenfest på kvällen.ska bli kul =) nästa helg är det kryssning och sedan göteborg. SEEEEEEEETHER! =) har sett dom en gång, på rock am ring 2008 (tror jag det var) och nu blir det 2 gånger till på 2 dagar =)  typ världens bästa band? iaf för mjig, ingen vet ju typ vilka det är =)
 
haha fjortis pose? :P på tal om ingeting så är jag sugen på att fixa till mina läppar lite :P
 
 
RSS 2.0