Utgång

 
 
i fredags så var Jenny och ungarna här hela dagen, satt ute i solen o h lekte :) sedan åkte vi vidare till kista och käkade oxh spelade bowling. Jag förlorade såklart, haha. fi k det i födelsedagspresent av Jenny och hade jätte trevligt :)
 
sedan drig jag vidare in till stan för att träffa upp Jossan och lite fler folk på Hellströms på söder. Tog några öl där och sen fortsatte vi in till npn nattklubb i stan. Hade as kul fram till att vi skulle börja röra oss hemåt. Fick antagligen nått i min drink som jag va dum nog att ställa ifrån mig flera gånger. 
Har aldig mått så dåligt, kändes som att jag drömde hela vägen hem, kommer ihåg delar av resan. Oxh drack inte mycket, så det va inte för att jag va full. Spydde ner hela mog och hela sängen hemma under natten. Och kunde inte stå på benen förens vid 19 tiden dagen efter. Fyfan. Annars va det kul, haha :)

Ingen dator

Har blivit dåligt med inlägg ni för min dator är trasig och inne på lagning, oxh blir inge bra och sitta och blogga såhär på mobilen. hoppas pp att få tillbaka datorn i veckan igen :)
 
mitt "rum" börjar se ut som jag va 14 igen. Haha.  Blir väl så när man flyttar hem igen :p (jar ju egentligen bara en säng och "bor" på mammas och pappas kontor.) vill inte göra det för hemtrevligt, för ska ändå flytta snart igen :)
 

---

 
 
 
Vad jag saknar allting som va ibland, sammtidigt som jag ångrara massa saker. Ångar hur jag har mått i flera år. Hur kan en person rycka ne någron annan så mycket utan att man märker det själv.
Börjar märka de nu när jag automatiskt säger förlåt till allt, fast jag inte vet varför jag ber om ursäkt när jag inte behöver det. Hur en person kan ända någon så mycket. Mår bra nu. Mår bra med migsjälv.
 
Gjorde dåliga beslut förra året, ville ha alla ifrån mig, va taskig mot alla jag känner. ett himmla dåligt beslut av mig. e jätte glad för de vänner jag har kvar, och dom kommer jag aldrig lämna. Med saknar sammtidigt en annan person. Hon kommer dock aldrig att förlåta mig som vän. och jag förstår henne verkligen. Jag skulle inte ha gjort det själv. 
Jag fattar då inte hur jag kunde vara så taskig mot någon. Att jag mådde dåligt själv kanske var en ursäkt, eller att jag inte ville att någon skulle komma nära för jag ville inte förlora någon mer. det kanske också är en ursäkt men det räcker inte. Finns inget jag kan göra, inget räcker. och jag förstår det själv. Men jag känneer saknaden. vännskapen och allt vi gjorde tillsammans. saknar allt vi delad. Men jag vet själv at förlåt inte räcker och det kommer aldrig bli som förr.
 

Fotbollsturnering

Hela lördagen och söndagen har vi spenderat på fotbollsplanen i skogås. Nova hade turnering, och idag va finalen. det slutade med att dom vann guld för tjejerna i deras åldersgrupp :) kul för dom, nova var ju målis också =)
 
idag har jag också hunnit med att köpa gummistövlar och regnkläder på jula, alltid bra att ha i sommar, haha.
nu ska jag lägga mig och ta det lugnt och kolla på nya avsnittet av greys anatomy, har inte fått nån sovmorgon på en vecka, får ta det nästa söndag.
 
 
 
 
 

Recension av glossybox - Marsboxen

 
 
 

Tingeling och Piratfen

 
Va på bio idag med jasmine, vi va och såg Tingeling och piratfen. dert var kanske itrne den bästa barnffilmen jag sett, men den va helt okej.
Jag är verkligen helt pank nu men tog mig ändå råd för att handla två halsband, kunde bara inte motstå. jag har någonting för smycken. haha.
Blev mycket kaffe och fika idag för att fördjöja tiden :) men hade en jätte trevlig dag =) kul att hitta på nått.
Imorgon blir det fotbollsturnering, då brorsans dotter ska spela.
 
 
 
halsbanden jag handlade idag och örhängen jag handlade förra veckan, dom med ugglorna är från kappahl och dom andra från ebay.
 
 

 
 

blev utgång igen

Blev utgåpng igpr igen, va tydligen inte så svårövertalad, haha.
Stephie ringde mig vid 8 när jag låg i mjukiskläder med blött hår, men vid halv 10 va jag fixad och inne i stan.
blev rätt full igen, kanske itne så konstigt eftersom vi hallsade upp en flaska färigblandad cosmopilitan innan vi drog ut, haha.
 
Först träffade vi upp lite folk på en vikingakrog i gammlastan. sedan drog jag och steph vidare till harrys, som vanligt när vi går ut. hehe.
Kvöllen blev ändå rätt lyckad, hade kul :) och kul att få komma ut och göra nått,kanske dock borde ringa steph och kolla hur hon mår? ;P
 
fick några sugiga bilder, är tydligen inte så bra på att ta bilder när jag har druckit.
 
 
 

skogspromenad

Kom precis tillbaka från en lång skogspromenad. hundarna har fått springa lösa i skogen några timmar. 
rätt skönt när man kommer hem nu, och ska ta och lägga mig i ett långt bad nu tänkte jag.
idag e det ju lördag och så slöppt alla serier jag kollar på, så så spenderar jag resten av kvällen. 
skönt att jag va ute i torsdags för då känns helgen nätte lång :)
 
 
 
 
 

Metal all stars på Hovet

Va ju på metal all stars på hovet igår. va ju inte jätte bra, men det va helt okej. 
va ju flera stycken artister som hoppat av... men men, man gör det bästa av situationen.
vart billigt iaf, blir väl så när man festar där man jobbar egentligen. ;)
Fattar dock inte hur man kan få i sig så många öl som jag drack under kvällen. Helt sjukt.
 
 

mera shopping ;)

va och impulshandlade en ny skinnjacka idag. Har en som jag köpte förra året, men den är ful och för stor :P
köpte den ju endast för att jag va tvungen att ha någon.
Men nu hittade jag iaf en snyggare, och inte lika stor :)
 
handlade en till liten malm byrå/sängbord också. verkligen jätte skönt med massa förvaring.
 
 
 
RSS 2.0