paint the world black.

har vart ledig den här veckan... och jag håller på att dö av uttråkning.
fattar itne hur jag har kunnat vara hemma i mer än ett år förut :P
har typ tvättat, diskat och bara gått runt i lägenheten. suttit framfrö datorn och glott.. men där finns ju inte heller någonting att göra.
sitter just no och är mongo i paint. (haha)

vill åka på kryssning nu, e as taggad :(

bilden är iof inte noga gjord.. men orkar inte längre.
mitt tålamod suger.

halloween

e skit peppad till halloween kryssningen på lördag.. även fast jag ska vara tråkig och vara typ samma sak som förra året.. iaf ena kvällen, den andra blir en överaskning :P (för de flesta)

har ju haft halloweenfest varje år.. från 2005 (förutom 2009)
så det kommer kännas konstigt att itne ha fest i år.. men man slipper iaf all städning dafen efter =)
får ta igen det nästa år och ha största halloweenfesten då ist!

kommer lite biler på lite olika utklädnader under åren:

2005 - ängel, fast på bilden har hjag inga vingar eller nått på mig iof :P2006 - bebis tror jag att jag va... va blond ena helgen då jag skulle iväg på fest.. o rosa nästa hel på min fest :P
2007 - va jag djävul.. men har faktiskt ingen bild därifrån.. såd et får duga med en bild från dagen efter :P2008- va jag emo :P haha2010 - död brud

!!!!!!!!!!


får damp. skrev ett huuur långt inlägg som hellst. o sen slutar sidan fungera så allt raderas. nu skiter jag i det här. så jävla irriterad.

går o kollar på mna serier nu ist.
 bajs på bloggen just nu.Irriterad på blogg.se s app. Den vägrar fu...

img_1540 (MMS)

Irriterad på blogg.se s app. Den vägrar funka.. Så får väl mms a då. Allting är blä just nu. Känner mig jätte seg.. Mina halsmandlar har svullnat upp och jag har jätte ont i halsen. Kan inte ens svälja.. Men men.. Har kunnat jobba hela förra bekant så borde kunna jobba den hör också. Jobbar ju dubbelt tisdag och onsdag. Då jag jobbar på Globen på kvällen. Sen på fredag så drar jag Melinda och Nathalie till Ullared :) det aka bli skit kul.. Och jag tänktes åka även om jag inte e helt frisk.. Men det borde jag ju vara? :)  Förövrigt så va jag o johan på massage idag i Spånga :) en tinnes helkroppsmassage :p va ganska avslappnande :) sen drog vi p käkade Kina mat efter det :)  Blir en gammal bild. Saknar verkligen längden på håret och även färgen. Varför ska jag alltid färga o sen ångra mig :(

Kanelbullens dag

Den hör dagen sugen redan från början. Förlåt men jag måste klaga lite. Va ju kanelsbullensdag idag.. Så va tvungen att va med på öppning på jobbet.. Det betyder att jag måste åka hemifrån vid 03:20 på morgonen.
Tror vi sålde över 600 kanelbullar idag :p det va bara att baka hela dagen.

Sen när jag skulle hem sp va jag tvungen och vänta en halvtimme på bussen.. Och när den äntligen kom.. Tror ni inte att han körde förbi mig då?!?!?! ( kan nämna att det e andra gången på en vecka)
Sen så slutade sl på mobilen funka, så hade ingen aning om hur jag skulle komma hem.

Aja nu ligger jag i sängen med feber och frossa. Tror jag fryser ihjäl snart.. Ont i halsen har jag också... O ryggen. Känns som om ryggen ska brytas av när jag nyser..

Nee nu ska jag sluta klaga och sova ist.. Godnatt!

111003

Va länge sen jag bloggade nu.. Har massa bilder som jag inte lagt upp.. Men använder bara mobilen och har allt där.. Och har inte hittat något program att blogga med på mobilen ön. Vilket program använder ni till att blogga på mobilen? Orkar ju inte sitta och mms à in alla inlägg.

Så kan det gå. Va på kryssning i helgen. O...

img_1968 (MMS)

Så kan det gå. Va på kryssning i helgen. Och har aldrig i hela mitt liv mått så dåligt och är verkligen inte sugen på att åka igen. Men men beställde en ny kryssnig idag. Halloween kryssning till Riga. Får nog ta det lite lugnare då :)

RSS 2.0