skor :)

blev lite nya skor igår.
brukar alltid handla skor på din sko. men nu blev det på skopunkten.
blev 3 par ballerina, alla kanske inte var så snygga. men dom svarta va jätte sköna, och dom randigaa hade jag likadana förra sommaren och dom va sköna. och dom vita va lite mer finare =)
svarta och randiga hostade 99, och dom vita 199. =)

blodprov

asså seriöst, blir så irriterad på läkaren jag hade. jag sa att hon inte skulle sticka i armväcket, att hon skulle ta nere på armen istället. för jag e jätte svårstucken. och det funkar aldrig att ta där uppe. men lyssnade hon? nej.
så det blev 3;de sticket gilt. oc jag hatar verkligen sprutor. aja, 3 e väl itne så farligt. det har vart upp till 8 förut :P

shoppingrunda

skulle ju till läkaren i farsta idag, så jag och mamma passade på att gå i lite afärer.
det blev 3 behåar, 2 linnen, shampo, balsam o mascara och 2 tröjer åt joey :)

   

-

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=undercoverloverx

bli medlem här och du e garanterad fler läsare, och fler hittar till din blogg :)

hemmagjorda evanescence videor :)

efter att jag la ut bilden på tatueringen så har någon frågat om jag fortfarande lyssnar på dom. och det gör jag, men inte ofta längre. eftersom deras låtar får mig att minnas tillbaka, till sämre tider. men dom e fortfarande bra och jag ser fram imot nästa album som släpps i sommar :)

här e några evanescence videor som jag och en kompis gjorde när vi va 14-15 år =), och jag vet, dom är väldigt B och väldigt dåliga gjorda, men vi hade kul :)tattoos :)

sitter hemma hos mamma o pappa nu, och finns verkligen ingenting att göra här förutom att sitta framför datorn, så det blir lite onödiga inlägg nu.
tnäkte lägga upp bilder på mina tatueringar. för om någon månad så ska jag göra min nästa. det bli ett porträtt av min katt eller av en annan som fortfarande är hemligt :)


(klicka så blir dom större )
      

irriterande dag.

va ui farsta idag med jessy, skulle gå runt och "kolla" lite. såklart så slösade jag pengar. men det blev bara 3 smycken från glitter :P
sen skulle vi till ungdomsmottagningen för att få nya recept till p-piller. och efter en timmes väntan så får jag den tjuringa tanten som jobabr där -_-. så pracis innan hon skrev recptet skulle hon ta blodtryck på mig. och det var högt. jag har alltid haft lågt och sist jag kollade sen va en månad sen. så det hade gått upp högt och snabbt. så jag fick en tid till närakuten imorgon och fick inga piller :(


det här slösade jag pengar på idag
  

so together, but so broken up insideman inser verkligen vilka som inte är riktiga vänner.
det är inte så kul när någon aldrig hör av sig. eller bara någon gång var 3;de månad när dom vill festa,
då går det minnsan bra.
är så trött på alla som håller på så.
inser nu att jag inte har några riktiga vänner kvar.
ni känner sig skyldiga att ringa någon gång ibland fast ni inte vill. eller när ni vill hitta någon fest, eller vill ha sprit. jag säger bara, strunta i det istället, ring inte då. det gör ingen skillnad ändå.

känner att jag blir sämre och sämre, men försöker starkt att hålla det inne.
vill inte göra någon orolig igen. vågar inte komma ut med att jag mår dåligt igen. om jag tänker tillbaka två år så vet jag hur alla mådde då. på grund av mig. och vill inte att det ska hända igen. vill inte såra någon.
men vet itne hur länge jag klarar av att gå med allt inom mig igen. mår bara sämre.
känner mig så ensam, fast jag vet att jag igentligen inte är det.
kan inte säga att ingen förstår, för det vet jag att folk gör, men jag kan itne förklara, eller kanske inte vågar förklara, vågar berätta.
det känns så svårt..
...att andas...
...att le.. ..
att bara säga att allting är okay, varje stund varje dag.

RSS 2.0