Sitter på tåget nu mot Göteborg. Eller e f...

img_1620 (MMS)

Sitter på tåget nu mot Göteborg. Eller e framme om 20 min så de e inte så långt kvar :) har hunnit läsa 3 tidningar,  sovit lite.. Ätit sallad o lyssnat musik. Häxorna snabbt, 3 timmar :) några kompisar åker med ett annat tåg, dom e framme sammtidigt men åkte 3 timmar innan oss :)

hejhej

kan börja med att det är sjukt varmt ute. och vi drar till göteborg idag. ska va där tills på måndag. hoppas tåget går som det ska.. vill itne sitta längre än vad jag e tvungen i tåget...

sitter just nu o äter thai soppa. skulle kunna leva på dom här.. dom e sjukt goda =)ska som sagt till göteborg, joey ska på metallica och iron maiden i helgen.. sen ska vi bo hos hans syrra som bor där.. och sen på hotel sista natten =) kommer nog bli trevligt..ursäkta bilden, men har bara äckliga egobilder på datorn just nu. och mitt hår ser ut som skit. tror tillochmed bilden va innan jag färgade det sista gången.

midsommar

va på ingarö på midsommar med lite familj och vänner. det va kul förutom att det regnade när vi precis hade koommit ner till parken där de skulle fira midsommar på dagen. det slutade med att barnen gick hem o vi vuxna satt kvar :P jag glömde min kamera hemma, men bilder kommer upp så fort de andra lägger ut dom =)

en vekca gammal bild på mig från jobbet =)

förändring.

håller på o ändra runt lite i bloggen. orkar inte mer idag.. så det får se ut såhär sålänge :P

shopping

handlade lite kläder den här veckan.
glömde fota allt... det va det här nedan, och en svart kjol med volanger från gina, och ett svart linne med vit text från new yorker.
plus att bh:n va rosa o inte gul :P

student

va med på jennys student i fredags i norrtälje.
gick upp 04:00 och åkte mot norrtälje, där vi började med champangefrukost vid 07:00.
sedan skulle hon till skolan. då satt jag i solen o drack cider... sedan blev det flakåkande =)

uppdatering.

har ine upptaderat på ganska länge nu, har haft mycket o göra..  har 4 jobb så jag jobbar varje dag. och vissa dagar dubbelt. men men.. måste man så måste man.

tänkte köra några bilder från kameran.. som jag itne lagt upp.


va på grönan med jennie och jasmine =)

harrys med nathalie, och sen träffade vi felle o walter =)

RSS 2.0