Bråvalla om 5 dagar!

drar ju till bråvalla om 5 dagar. ska bli as najs. hoppas vädret håller sig någolunda likt de va förra året.
fast hoppas själva festivalen är bättre än förra året. ingenting funkade ju typ där, som att man va tvungen att gå 15 min till närmaste bajjamajja, det gick itne att få tag på dryck eller vatten någonstans på campingen, massa småfel. men eftersom så många klagade så borde det löst sig till i år.
 
föresten så ska vi ju sova på husvagnscampingen i våra bilar i år, det blir soft.
sedan så har dom ju en ny betalmetod, att det sitter ett chipp i armbandet som man betalar med, så får man gå och fylla på pengar i armbandet. jag tror sjölv att det kommer suga röv. men vi får väl se.. hoppas på det bästa :)
 
bilder från Bråvalla 2013:
 
 
 

 
 

Midsommar

Valde att bara vara hemma den här midsommaren. är sjukt trött sen allt jobba förra veckan så vill bara vara hemma och sova. hjälpte till och laga mat och baka ist här hemma.
gjorde vitchoklad mousse med krossade jordgubbar i. med sockerkaksbotten och toppade med jordgubbar.
Det blev sjuuukt gott :)
 
 

summerburst och kentfest - jobb

Har jobbat 70 timmar ons-mån morgon.
och jag är fortfarande sjukt trött även fast jag har sovit 17 timmar inatt.
måste nog komma ikapp sömnen änumera.
 
jobbade med att rigga upp summerburst ons och tors. sedan jobbade jag i barlager medans festivalen höll igång. samma sak på kentfest på söndagen. sedan ett kångpass på söndag natt till mpndag morgon för att rigga ner allting.
har blåmärken överallt och ingen kraft kvar i hela kroppen. ne ska nog gå och lägga mig igen.
 

student i östersund

flög upp till östersund i helgen för att fira min kusins student.
skönt att komma ifrån stockholm, komma ut på landet och äta god mat och bara vara i en stad som itne är stockholm. saknade min bebis sjukt mycket, fattar inte hur jag ska klara att vara borta 3 veckor i nov..berättar mer om det sen.
funderade seriöst på att kanske flytta upp dit, eller iaf någonstans ifrån stockholm. men ändrade mig då jag itne vill komma ifrån alla.
 
 
 
RSS 2.0